Erasmus+ projekt „VIOLENCE NOT WANTED“

Erasmus+ projekt „VIOLENCE NOT WANTED“

14.08.2019

Zavod Nazaj na konja je partner Erasmus+ projekta „VIOLENCE NOT WANTED", v katerem sodelujemo z Udrugo udomitelja i obiteljskih domova "Nada" Ivanec, ki je projekt prijavila, in Udruženjem mladih "NAUTILUS" iz Bosne in Hercegovine.

Projekt "Violence not wanted" je zamišljen kot izmenjava mladih s ciljem njihove senzibilizacije in osveščanja o temi nasilja, oblikah nasilja in nenasilnih metodah reševanja konfliktov.

V okviru projekta bomo mladim omogočili srečanje v Novem Vinodolskem na Hrvaškem, ki bo potekalo v obliki izmenjave-letovanja od 21. avgusta do 30. avgusta 2019.

K sodelovanju vabimo mlade od 15. do 25. leta. Na voljo je 10 mest za dekleta in 10 za fante.

S projektom "Violence not wanted" želimo vzpodbuditi sodelovanje mladih na področju Evrope in jim s tem omogočiti učenje o raznih kulturah, tradicijah in običajih njihovih kolegov ter tako vzpodbujati razvoj tolerance.

Poleg vzgojnih in poučnih vsebin pa bo še vedno tudi dovolj časa za druženje z mladimi iz Hrvaške ter Bosne in Hercegovine, za zabavo, kopanje in morske užitke.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.