Nov projekt: STRES IZZIV JE RES!

Nov projekt: STRES IZZIV JE RES!

12.11.2021

Prekomerno občutenje stresa in pomanjkanje kompetenc za soočanje z njim je eden izmed najhujših sovražnikov in zaviralcev zdravega življenjskega sloga odraslih, vse pogosteje pa se meja znižuje že na mlajše mladostnike in celo otroke.

Naš cilj je, da s projektom prispevamo in raziščemo metode intervenc s pomočjo konja za preprečevanje in razgradnjo stresa v različnih življenjskih situacijah (na delovnem mestu, v družini, v osebnih konfliktih).

V okviru projekta želimo pridobiti vse dodatne strokovne kompetence in omogočiti našim strokovnim sodelavcem udeležbo na različnih izobraževalnih obiskih v tujini - na organizacijah, kjer že izvajajo tovrstne "antistresne" programe s konji.

Nova pridobljena znanja in izkušnje želimo prenesti v slovenski prostor v obliki inovativnega programa, ki ga bomo v prihodnjih mesecih predstavili strokovni javnosti ter ga pričeli eksperimentalno izvajati za odrasle kliente.

Če želite izvedeti več ali se eksperimentalno vključiti v program, nam pišite na naslov info@nakonju.si. Z veseljem vas obveščamo o nadaljevanju naših aktivnosti! 

Projekt z naslovom "STRES IZZIV JE RES!" izvajamo v okviru programa Evropske unije Erasmus +, ki naslavlja mednarodno sodelovanje na področju izobraževanja, usposabljanja, mladih in športa ter ob podpori in koordinaciji zavoda CMEPIUS - Centra Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.