Predstavljamo se na sejmu ALPE ADRIA 2019

Predstavljamo se na sejmu ALPE ADRIA 2019

23.01.2019

Od srede, 30.01. do sobote, 02.02. 2019, nas najdete na Gospodarskem rastavišču v Ljubljani mednarodni sejem ALPE-ADRIA. Gre za osrednjo sejemsko turistično prireditev za zeleni, aktivni turizem ter kamping in karavaning v Sloveniji, na kateri svoje turistične produkte predstavlja preko 330 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Italije, Madžarske, Avstrije, Hrvaške, Srbije, BiH, Črne gore, Nepala in Češke.   

Glavni cilj projekta Horse Based Tourism – HBT: Svet konj – nova dimenzija trajnostnega razvoja za pristno doživljanje naravnih in kulturnih biserov čezmejne regije, je ustvarjanje privlačne čezmejne turistične destinacije, s kvalitetno in prepoznavno ponudbo, ki turiste in obiskovalce preko inovativnih programov doživetij, ki temeljijo na konjeniškem in kočijaškem turizmu, vabi na odkrivanje naravne in kulturne dediščine Podravja, Pomurja in madžarske pokrajine Zala. 

Katalog novih turističnih programov čezmejnega območja Slovenije in Madžarske, s katerim smo na sejmu predstavljali nove programe, si lahko ogledate tukaj, prelistate pa lahko tudi angleško in madžarsko različico kataloga.

Projektni cilji in dosežki so podrobneje predstavljeni tudi v uradnem sejemskem katalogu Oddih, ki ga obiskovalci sejma prejmejo brezplačno, izhaja pa kot posebna revijalna priloga Dnevnika. Elektronsko različico revije lahko prelistate tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.