KATALOG TURISTIČNIH PROGRAMOV

KATALOG TURISTIČNIH PROGRAMOV

08.05.2019


Kaj je turizem, če ne v prihodnost zazrta nostalgija? Horse based tourism doživetja (v nadaljevanju HBT) smo si zamislili kot novo turistično nišo – Nostalgični fuTurizem.

HBT doživetja so privlačna in primerna za vse udeležence, saj konjeniško predznanje ni potrebno.

Naš osrednji cilj je ustvarjanje privlačne čezmejne turistične destinacije z visoko kvalitetno in prepoznavno ponudbo. Dragi obiskovalec, draga obiskovalka, naj pričujoči katalog turističnih programov služi kot vabilo! Spodbujamo vas, da se ob obisku turističnih magnetov podate na obisk v prezrte ali skrite dele čezmejnega območja Slovenije in Madžarske. Za vas smo razvili inovativne programe doživetij, da boste skozi prvine nostalgičnega fuTurizma, odkrivali naravno in kulturno krajino dveh držav.

Projekt Horse based tourism je sad sodelovanja partnerskih organizacij iz Slovenije (Zavod Nazaj na konja, RIS Dvorec Rakičan) in Madžarske (Helikon, Pannon Egyetem), ki že  vrsto let delujemo na področju turizma in konjeništva. Razvili smo 15 inovativnih programov doživetij, s čimer želimo spodbuditi nastanek privlačne čezmejne turistične destinacije (od Dravskega polja do Blatnega jezera).
Ker želimo delovati okolju prijazno, temeljijo naši programi na uporabi CO2 nevtralnih transportnih sredstvih. Zavihteli se bomo na konja ali pa zapeljali s kočijo - v okviru projekta smo namreč razvili kar tri različne modele sodobnih kočij 21. stoletja, ki so inovativne tudi v svetovnem merilu.

V pričujočem katalogu v ospredje postavljamo prezrta turistična območja in jih povezujemo z že obstoječimi turističnimi magneti.

Odzovite se vabilu HBT pilota, ki vabi na podeželske stranpota :)

Katalog najdete TUKAJ.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.