Seminar INOVATIVNI PROGRAMI IN STORITVE PSIHOSOCIALNE PODPORE NA PODEŽELJU

Seminar INOVATIVNI PROGRAMI IN STORITVE PSIHOSOCIALNE PODPORE NA PODEŽELJU

08.09.2022

Lepo pozdravljen/a!

Na seminarju INOVATIVNI PROGRAMI IN STORITVE PSIHOSOCIALNE PODPORE NA PODEŽELJU se bomo pogovarjali o različnih oblikah psihosocialne podpore in pomoči osebam v najrazličnejših stiskah.

Predstavili bomo različne inovativne prakse in se osredotočili na to, kako lahko vpeljemo pozitivne spremembe v naše lokalno okolje. Delo bo potekalo zelo aktivno in dinamično, dobrodošle bodo tudi vaše zamisli.

Natančen potek in program seminarja vam posredujemo na vaš e-naslov nekaj dni pred pričetkom!

Termin: četrtek, 22.9. in petek, 23.9.2022

Lokacija: prostori Centra za družino OBJEM, Kajuhova 6, Kidričevo.

Prijava: Obvezna prijava preko e-obrazca: https://forms.gle/L4v6B7wKgRX3hmr88.

Seminar vodijo:

- Metka Demšar Goljevšček, pedagoginja in sociologinja kulture

- Kaja Koleša, socialna delavka

- Maša Bastič, biopsihologinja

CIljna skupina udeležencev: študentke in študenti, ki iščejo nova znanja, nove izzive, nove priložnosti za delovanje v dobro skupnosti ter jih zanima tematika duševnega zdravja in dobrega počutja.

Kotizacija: Na seminarju lahko brezplačno sodelujejo študentje in študentke s področja socialnega varstva, zdravstva ali izobraževanja, ki imajo stalno prebivališče na območju občin Destrnik, Dornava, Hajdina, Juršinci, Kidričevo, Markovci, Trnovska vas in MO Ptuj (LAS Bogastvo podeželja).

Na voljo je le 10 prostih mest!

Dodatne informacije: info@nakonju.si.

Veselimo se skupnega druženja!


Ekipa Zavoda Nazaj na konja

 

Naložbo sofinancirata RS in EU iz Kohezijskega sklada/Evropskega sklada za regionalni razvoj/Evropskega socialnega sklada oz. iz Evropskih strukturnih in investicijskih skladov

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.