VKLJUČITEV V PODPORNE SKUPINE RAZGIBAN SVET

24.11.2021

Naše podporne skupine so odprte za vse ODRASLE posameznike, partnerje ali druge družinske člane, ki ste se znašli v težki situaciji in iščete rešitev, pogovor, nasvete, spodbude.

Pot do rešitev ni vedno enostavna, vendar nam bo skupaj lažje, saj so naša druženja prijetna, sproščena in vodijo do boljšega počutja.

Oblikovali bomo več podpornih skupin in pri tem posameznike združevali glede na sorodnost stisk in težav, s katerimi se trenutno soočate, npr.

- UČNE TEŽAVE in TEŽAVE PRI ŠOLANJU VAŠEGA OTROKA
- VEDENJSKE ali ČUSTVENE TEŽAVE VAŠEGA OTROKA/ MLADOSTNIKA
- POSEBNE POTREBE VAŠEGA OTROKA/ MLADOSTNIKA ali DRUGEGA BLIŽNJEGA
- ZASKRBLJENOST ZARADI VZGOJE in NAČINA ODRAŠČANJA VAŠEGA OTROKA / MLADOSTNIKA
- TEŽAVE V PARTNERSTVU
- KONFLIKTI V DRUŽINI
- NASILJE V DRUŽINI
- POJAV TEŽKE BOLEZNI V DRUŽINI
- POJAV DUŠEVNE BOLEZNI V DRUŽINI
- POJAV ZASVOJENOSTI V DRUŽINI (alkohol, droge, igre na srečo, zasvojenost z digitalno tehnologijo, druge oblike zasvojenosti)
- LOČITEV
- SMRT V DRUŽINI, IZGUBA DRAGOCENE OSEBE
- TEŽAVE NA DELOVNEM MESTU
- IZGUBA ZAPOSLITVE
- STRES
- OBČUTEK OSAMLJENOSTI
- IZGUBA MOTIVACIJE in VESELJA
- MISEL NA SAMOMOR
- ... itd. ...

Število in pogostost srečanj:
Vsaka podporna skupina bo imela previdoma 10 zaporednih srečanj, ki bodo potekala 1x tedensko po 90 minut.

Cena:
Stroški za izvajanje podpornih skupin se financirajo iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, ki se izvaja v okviru CLLD, zato je vključitev v skupino za vas BREZPLAČNA.
Prednost pri vključitvi imajo posamezniki, ki prebivajo v občinah z območja LAS Bogastvo podeželja ob Dravi in v Slovenskih goricah (Destrnik, Dornava, Hajdina, Juršinci, Kidričevo, Markovci, Mestna občina Ptuj in Trnovska vas).

Podporne skupine vodimo usposobljeni psihologi, pedagogi in socialni delavci.

Lokacija in termin srečanj: Kraj izvajanja in termine srečanj vam sporočimo takoj, ko se oblikuje skupina. Naš sedež je v Kidričevem, v sodelovanju s sodelujočimi občinami pa bomo skušali nekaj podpornih skupin organizirati tudi v drugih središčih znotraj območja LAS Bogastvo podeželja ob Dravi in v Slovenskih goricah.

Prijavite se tukaj: https://forms.gle/jRF9eTJ9qu7VD6Wb7

Za več informacij smo dosegljivi na: ☎️ 040 858 185 ali ? svetovalnica@nakonju.si

 

 

Naložbo sofinancirata RS in EU iz Kohezijskega sklada/Evropskega sklada za regionalni razvoj/Evropskega socialnega sklada oz. iz Evropskih strukturnih in investicijskih skladov

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.