Donatorstvo

PRIDRUŽILI SMO SE DOBRODELNI KAMPANJI - YOUR NAME FOREVER.

Preberite si kako lahko z vašo donacijo postanete del projekta.

 

Ime naše organizacije ni izbrano naključno. »Biti na konju« že v ljudskem izročilu pomeni nekaj dobrega. Pomagati nekomu »nazaj na konja« pa pomeni pripravljenost ponuditi dlan sočloveku v stiski, mu pomagati do novega upanja, nove moči in volje do življenja. Z Ustanovo-Fundacijo NAZAJ NA KONJA želimo prispevati k višji kakovosti življenja otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami in težavami na področju duševnega zdravja. Naše osnovno vodilo je, da s pomočjo naše organizacije omogočimo prijateljstvo s konjem mnogim bolnim, osamljenim, prestrašenim, žalostnim in drugačnim otrokom, mladostnikom in odraslim.

Ker smo kot nevladna in neprofitna organizacija v veliki meri odvisni od donacij podjetij in posameznikov, tako finančnih kot tudi materialnih, bi bili zelo veseli, če bi nas lahko po svojih močeh podprli.

10 NAMIGOV, KAKO POMAGATI ...

  • Lahko nam namenite denarno donacijo s klikom na gumb Donate
  • Lahko nam namenite 0,5 % dohodnine.
  • Lahko se vključite v katerega izmed naših aktualnih projektov.
  • Lahko »posvojite« katerega izmed terapevtskih konjev (pokrivate stroške njegove oskrbe, šolanja in veterinarskih storitev, mu pošiljate priboljške ...).
  • Lahko »posvojite« drevo v našem novem tematsko-didaktičnem parku.
  • Lahko se vključite kot prostovoljec/prostovoljka. Lahko nam nudite vaše storitve, izdelke ali usluge (npr. prevozi, gorivo, zavarovanje, elektrika, telefonska naročnina itd.)
  • Lahko nam pomagate pri organizaciji naših dobrodelnih in drugih prireditev.
  • Lahko nas priporočite prijateljem, znancem, sodelavcem, potencialnim donatorjem ...
  • Lahko prispevate namenska sredstva ali predmete s seznama želja in potreb.

Seznam želja in potreb

Če se v tem trenutku ne morete odločiti za nič od naštetega, nas lahko podprete le z dobrimi mislimi in besedami. Morda se bodo naše poti prepletle z jutrišnjim dnem ...

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.