YOUR NAME FOREVER - Pridružili smo se dobrodelni kampaniji

YOUR NAME FOREVER - Pridružili smo se dobrodelni kampaniji

V okviru projekta "Your Name Forever" smo pripravili dobrodelno kampanjo, preko katere lahko darujete našemu Zavodu Nazaj na konja. 

Poleg tega, da nam boste pomagali pri našem delu, boste z vašo donacijo postali del projekta, ki bo pomagal celi Sloveniji in ne samo nam.

Vsak, ki nam bo daroval vsaj 20 € bo za vedno zapisan na monumentalni stekleni skulpturi postavljeni v Mozirju. Več o tem projektu si preberite na spletni strani – http://www.yournameforever.org/sl/.

Vaša donacija bo omogočila otrokom s posebnimi potrebami dostop do aktivnosti in terapij s pomočjo konja, do katerih so sicer zaradi socialne ogroženosti prikrajšani.

Na ta način lahko velikemu številu otrok iz ranljivih skupin izboljšate kakovost življenja in jim ponovno narišete nasmeh na lica.

Darujete lahko po vaši zmožnosti, a če želite sodelovati pri tem projektu (zapis vašega imena ali posvetila na spletni strani in na skulpturi), morate darovati najmanj 20 €. Ves darovani znesek bo namenjen za zgoraj navedeni program.

Darujete lahko preko PayPal-a. Kliknite na gumb "Donate", preusmerjeni boste na Paypal stran, kjer boste opravili donacijo.

Darujete lahko tudi preko položnice. V tem primeru nam prosim pošljite še vaš e-poštni naslov, da želite sodelovati pri projektu Your Name Forever.

Koda namena: CHAR
Namen plačila: Donacija – Your Name Forever
BIC banke prejemnika: LJBASI2X
TRR (IBAN):SI56 0252 8026 0261 474
Referenca: SI00 in datum v obliki dan/mesec/leto

Ime in naslov prejemnika:
Zavod Nazaj na konja
Starošince 37b
2326 Cirkovce

HVALA ZA VAŠ PRISPEVEK V MOZAIK BOLJŠE PRIHODNOSTI!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.