Kompetence

Projekt, namenjen pridobivanju temeljnih in poklicnih kompetenc, izvaja konzorcij pod vodstvom Ljudske univerze Ptuj s partnerji Ljudska univerza Ormož, Tehniški šolski center Maribor ter Zavod Nazaj na konja.
Projektne aktivnosti so podprte s sredstvi Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada. Za dejavnosti so v času trajanja projekta voljo sredstva v okvirni višini 460.000,00 EUR. Polovica vseh sredstev je namenjena različnim oblikam računalniškega in digitalnega opismenjevanja, oziroma učenja s pomočjo računalnika in spleta.

V obdobju 2016-2019 bomo skupaj s partnerji v učenje vključili preko 1000 odraslih iz Podravske regije, s poudarkom na Spodnjem Podravju. Programi omogočajo razvoj naslednjih temeljnih kompetenc: tuji jeziki, računalniške in digitalne kompetence, spodbujanje učenja in socialne vključenosti ter samoiniciativnost in podjetnost.

Programi pridobivanja temeljnih in poklicnih kompetenc so v prvi vrsti namenjeni zaposlenim, predvsem tistim, ki imajo manj možnosti za učenje in vodenje svoje kariere.

Za vse dodatne informacije in prijavo smo vam z veseljem na voljo vsi konzorcijski partnerji:

Zavod Nazaj na konja info@nakonju.si 041/976403
Ljudska univerza Ptuj luptuj@siol.net 02/749 21 50
Ljudska univerza Ormož lu-ormoz@guest.arnes.si 02/ 741 55 00
Tehniški šolski center Maribor info@tscmb.si 02/460 51 50

Naložbo sofinancira Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

                                          

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.