Preskoči na vsebino Preskoči na nogo

Konjeniški park Starošince

Terapije

Izvedite več

Dogodki

Izvedite več

Glamping

Izvedite več
Več o ponudbi

Naša ponudba

Na našem zavodu Nazaj na konja že več kot 15 let orjemo ledino in skrbimo za sistematični razvoj terapije in drugih psihosocialnih intervenc s pomočjo konja, ki predstavljajo odlično izhodišče za celostno obravnavo otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami ter težavami na področju duševnega zdravja.

PREDSTAVITEV ORGANIZACIJE

Nazaj na konja

Organizacija NAZAJ NA KONJA ima sedež v Konjeniškem parku Starošince. Je prva slovenska nevladna organizacija, katere vizija je uresničevanje celostnega pristopa v obravnavi oseb s posebnimi potrebami ter sistematično razvijanje področja aktivnosti in terapije s pomočjo konja.

Zadnje novice v svetu konjev

Aktualno

Mnenja udeležencev

Sabina Vrešak (2018)

Konji in zelo lepa družina, ki vodi to posestvo. Če se želite naučiti jahati ali samo uživati v naravi, je to pravi kraj za vas.

Jaka Štruc (2019)

Odlični ljudje, lepa izkušnja, priporočam!

John Crosby (2019)

Družinski kraj, živalsko kraljestvo, obvezen obisk.

Vlasta Mavrič (2020)

Ker te čisto spisti na zemljo pozabiš na vse težave.

mojca debeljak (2020)

Obisk priporacam vsem, ki imajo radi naravo in vse kar je povezano s tem. Na kmetiji sem se pocutila cudovito, s kocijo smo se odpeljali po bliznji okolici, ogledali konje s katerimi smo se kasneje tudi druzili. Na vecer me je razvajala glamping hisica, ki nudi vse, kar potrebujemo v naravi. Zjutraj pa pricakal najboljsi prijatelj, torej sem imela ves cas tudi varovanje. Vsekakor se vrnem.

Polona Ferk (2021)

Zelo nam je bilo všeč, bližina konjev pomirja

Paty Bu (2022)

Prekrasno

gregor obrez (2022)

Preživeli lep teden na počitnicah. Konji, narava, objekt, energija, ... vse je top. Sigurno se še vrnemo.

Miha Lavric (2022)

Lep glamping za otroke, odličen, če imajo radi konje. Lastnika Aleksander in Metka (terapevtka za konje) sta sol zemlje, odlična gostitelja in zelo navdušena nad svojimi konjeniškimi projekti.

Lejla Britovšek (2022)

"Konj, ki ima neprekosljivo lepoto, neizmerno moč in gracioznost, kakršne nima nihče drug, je še vedno dovolj ponižen, da na svojem hrbtu nosi človeka." Neverjetna narava, očarljivi konji, toplo in mirno vzdušje, polno plemenite vsebine, srčna lastnika Metka in Aleksander ... zdravljenje za srce in dušo. ♥️

Luigi Miano (2022)

Eden mojih najljubših krajev, ki sem jih obiskal. Povezanost Saše in Metke s konji, naravo in ljudmi je neverjetna. Tam boste našli ljubezen, čisto naravo in mir!

Rada Rakocevic (2023)

Ko želi odmor, ljubaznost, prirodu i uživanje u druženju sa konjima ovo je mesto proj 1. Tu ima još puno mogućnosti za uživanje, teško se opiše mora da se doživi ! Bravo !

Eleonora Meneghini (2023)

♥️ Eden od najboljših krajev, kjer sem kdajkoli bila.

Prijava na novice

sl_SISLO

Kako vam lahko pomagamo?