Skip to content Skip to footer

DAN DRUŽIN – 13. IN 14. MAJ 2023

06.05.2023

Prisrčno vas vabimo, da obiščete naše dogodke, ki jih načrtujemo prihodnji konec tedna  pri nas v Konjeniškem parku Starošince, in sicer:

– v soboto, 13. maja med 15. in 20. uro
– v nedelja, 14. maja, med 15. in 18. uro

Načrtujemo pester program za družine in posameznike – za vse tiste, ki imate radi naravo, uživate v družbi pozitivnih ljudi, se želite srečati s konji in spoznati njihov vsakdan. Predstavili vam bomo še druge brezplačne vsebine in programe Centra za družine Objem.

Kaj se bo dogajalo?
– aktivnosti za vso družino
– vodeni ogled konjeniškega parka
– družinske ustvarjalne delavnice
– pokušine dobrot lokalnih ponudnikov

Za vas pripravljamo tudi kulturno – umetniške poslastice z odličnimi glasbenimi gosti.

Oba dneva si lahko ogledate gledališko predstavo KRESNIČEK (po motivih Radovana Gobca) v izvedbi našega družinskega gledališča OBJEM. Režija: Samo in Anita Ivačič.
Zgodba o majhnem, nagajivem kresničku, ki išče izgubljeno lučko, skriva čudovita sporočila za majhne in velike gledalce. S svojimi spevnimi glasbenimi motivi vam bo zagotovo segla do srca …
KRESNIČEK ob na sporedu v soboto ob 17. uri in v nedeljo ob 16. uri.

V soboto ob 19. uri bodo za presenečenje večera poskrbeli člani vokalnega kvarteta VOX ARSANA in naš oder obarvali v moderni swing, začinjen z bogatimi harmonijami, virtuoznimi ritmi jazza ter dinamično barvitostjo večglasnega petja.


V nedeljo ob 17. uri nas bo s svojo kitaro obiskal vselej aktualen in pronicljiv kantavtor ADI SMOLAR, ki s svojo glasbo in besedili že štiri desetletja navdihuje vse generacije poslušalcev …

Vstop na vse dogodke je brezplačen, saj je program sofinanciran s strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter občine Kidričevo.

Če pa želite podpreti naše poslanstvo in delovanje našega Zavoda Nazaj na konja, nam lahko namenite donatorski prispevek na dan dogodka ali pa nam donacijo nakažete na naš TRR:
ZAVOD NAZAJ NA KONJA, Starošince 37b, 2326 Cirkovce
Davčna številka: SI87752123
Transakcijski račun: SI56 0252 8026 0261 474 (NLB d.d.)
Namen: DONACIJA

Veselimo se čudovitega vikenda z vami!