Skip to content Skip to footer
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Angleški tabor v sodelovanju s Helen Doron “SUMMER FUN&COOL SUMMER” za otroke od 6. do 15. leta

Avg 13, 2023 - Avg 18, 2023

€450

Poletni tečaji SUMMER FUN (za otroke med 5 in 10 let) in COOL SUMMER (za najstnike med 11 in 15 let) so zasnovani tako, da postavljajo otroka na prvo mesto, na kar se da zabaven način.

Otroci v sproščenem vzdušju hitreje napredujejo. K temu dodatno pripomorejo majhne učne skupine, v katerih imajo otroci veliko individualne pozornosti in mnogo praktičnih priložnosti za uporabo angleškega jezika. Otroci se ob tem veliko družijo, spoznavajo nove prijatelje in spletajo posebne vezi.

Metoda Helen Doron že več kot 30 let navdušuje starše po celem svetu. Otrokom nudimo le najboljše, sledimo najsodobnejšim smernicam s področja zgodnjega učenja angleščine in programe vselej nadgrajujemo ter dopolnjujemo s kakovostnimi didaktičnimi pripomočki, sodobnimi avdio-video vsebinami in inovativnimi učnimi materiali.

Otroci so na taboru deležni 20-urnega Helen Doron English tečaja.

 

Za otroke smo pripravili dodatni program »Spoznajmo svet konj«.

Ogledali si bomo posestvo, spoznavali življenjske zgodbe naših konj, opazovali čredo in dinamiko med konji. Spoznavali bomo, kako konji doživljajo svet, se učili, kako konje razumeti in pridobiti njihovo zaupanje.

Učili se bomo pravilnega seda na konju, spoznavali osnovne vaje za ravnotežje, koordinacijo in lepo telesno držo ter se osredotočali na zaznavanje in zavedanje lastnega telesa. Privoščili si bomo čudovit sprehod čez poljske poti in bližnje gozdove. Del poti bomo jahali, preostali del poti pa bomo premagovali peš.

Aktivnosti so primerne tudi za jahače začetnike, saj konje na povodcu vodijo učitelji jahanja.

Podrobnosti

Začetek:
Avg 13, 2023
Zaključek:
Avg 18, 2023
Cena:
€450

Organizator

Zavod Nazaj na konja
Phone
040 416 604
Email
info@nakonju.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Starošince 37b
Starošince 37b
Cirkovce,Slovenija2326Slovenija
+ Google Map
Phone
040 416 604
Poglej Prizorišče spletno stran