Skip to content Skip to footer
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Plesno-gledališki tabor "LARA & LARS" za otroke od 6. do 14. leta

Jul 16, 2023 - Avg 21, 2023

€450

Ples je umetnost, ujeta v glasbo in ritem. Razvija čut za estetiko ter omogoča, da preizkušamo meje svoje ustvarjalnosti, gibanja in telesa. S predajanjem ritmu in glasbi se um hkrati sprošča in osredotoči.

Na plesno-gledališkem taboru pod vodstvom baletnega pedagoga in plesalca Mircea Alberta Golescu spodbujamo samostojno plesno izražanje. Otroci se seznanijo z osnovami plesnega gibanja, odrskega nastopa, spoznajo se z odrskim prostorom in se učijo uravnavanja treme.

Skupaj ustvarimo avtorsko plesno – gledališko predstavo o deklici Lari in njenem skrivnostnem štirinožnem prijatelju skozi vse faze. Izdelamo rekvizite in sceno ter pripravimo predstavo.

Predstavo “LARA & LARS” bomo ob zaključku tabora premierno uprizorili pred starši in drugimi gosti na našem čudovitem odru sredi parka.

 

Za otroke smo pripravili dodatni program »Spoznajmo svet konj«.

Ogledali si bomo posestvo, spoznavali življenjske zgodbe naših konj, opazovali čredo in dinamiko med konji. Spoznavali bomo, kako konji doživljajo svet, se učili, kako konje razumeti in pridobiti njihovo zaupanje.

Učili se bomo pravilnega seda na konju, spoznavali osnovne vaje za ravnotežje, koordinacijo in lepo telesno držo ter se osredotočali na zaznavanje in zavedanje lastnega telesa. Privoščili si bomo čudovit sprehod čez poljske poti in bližnje gozdove. Del poti bomo jahali, preostali del poti pa bomo premagovali peš.

Aktivnosti so primerne tudi za jahače začetnike, saj konje na povodcu vodijo učitelji jahanja.

Podrobnosti

Začetek:
Jul 16, 2023
Zaključek:
Avg 21, 2023
Cena:
€450

Organizator

Zavod Nazaj na konja
Phone
040 416 604
Email
info@nakonju.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Starošince 37b
Starošince 37b
Cirkovce,Slovenija2326Slovenija
+ Google Map
Phone
040 416 604
Poglej Prizorišče spletno stran